Замовити дзвінок
ТЕЛЕФОНУЙТЕ +38 (095) 634-05-01

Особливості прикарпатської кухні

Прикарпатська кухня – унікальна в своєму поєднанні традиційної європейської та української кухонь. В жодному куточку нашої країни Вам не вдасться спробувати подібних страв. Особливості прикарпатської кухні – це неперевершений смак та гостинність, з якою страви подаються до столу. Але головна особливість кухні Прикарпаття – в натуральних та екологічно чистих продуктах, вирощених самою природою та дбайливими руками місцевих господарів.

Основні складові кухні Франківщини – в щедрих дарах чистих карпатських лісів, гірських рік та просторих полів: гриби, ягоди, овочі, рибка та дичина.

Прикарпатська кухня  створює святкову та гостинну атмосферу в будь-який день. А Ваш відпочинок у Карпатах – зробить яскравим та неповторним. Повірте, Ви захочете повертатися сюди знову і знову.

Це неймовірний феєрверк смаку, що вражає своїми барвами та поєднанням смаків. Різноманіття страв прикарпатської кухні зможе здивувати найвибагливіших гурманів. Запашна грибна юшка зі справжніх білих грибів, оригінальна рибна юшка, приготовлена за стародавніми рецептами, по-домашньому запечена картопелька з хрусткою золотистою скоринкою, неймовірно маленьких розмірів голубці, деруни з грибною підливою та апетитно засмажена річкова форель. Вершина кухні – соковитий шашлик з дичини з ароматною цибулькою, приготований на відкритому вогні. Неймовірний аромат димка з фруктових дерев зробить страву особливою та неповторною. Неперевершеним доповненням до страв стануть настоянки з цілющих карпатських трав та узвар з засушених яблук, груш та чорносливу. А на десерт – млинці з оригінальним чорничним чи ожиновим соусом.

Один Коментар

  1. Входные двери |

    Здравствуйте вас самих сотоварищ!
    Ще одна улюблена страва центральної України вареники. Готують їх з різними начинками: картоплею, грибами, м’ясом, печінкою, капустою. А бабусі знають особливий рецепт вареників з таком : для начинки сало пересмажуєтся на сковороді з борошном і цибулею. Іноді господині можуть здивувати варениками з долоню завбільшки.

    Відповіcти

Залиште коментар

Закрити

Хочете, ми Вам зателефонуємо?